"Hordaland skal være en ledende energiregion i Europa"


 Til Forsiden      Om HOG Energi      Arkiv      Rapporter      Prosjekter      Medlemmer      Aktivitet      Lenker        In English 
Til Forsiden

 

Om HOG Energi

 Sist oppdatert: 26. mai 2016

 

Det er åttende året Bergensregionen er representert på verdens største oljemesse. OTC regnes som en viktig global møteplass for å oppdatere seg på utviklingen innen olje, gass og ny energi. Det er derfor vesentlig at vi markerer den betydelige rollen våre lokale leverandørbedrifter har innen denne næringen verden over.

Klikk her for påmelding

Delegasjonsreisen til Houston har vokst fra å bestå av et fåtall bedrifter og offentlige aktører, til 2013-delegasjonen med bortimot 80 deltakere. Vi håper å slå deltakerrekorden igjen!

Under delegasjonsreisen vil det bli arrangert seminarer, besøk på messen og bedriftsbesøk. I tillegg gir deltakelse tilgang til flere sosiale sammenkomster som gir gode muligheter for viktig nettverksbygging mellom næringen, FoU-miljø og det offentlige, som igjen kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter.

Målet med delegasjonsreisen er at små og mellomstore bedrifter innen olje, gass og fornybar energi skal få en god introduksjon til nye markedsmuligheter.

Klikk her for program