"Hordaland skal være en ledende energiregion i Europa"


 Til Forsiden      Om HOG Energi      Arkiv      Rapporter      Prosjekter      Medlemmer      Aktivitet      Lenker        In English 
Til Forsiden

 

Om HOG Energi

 Sist oppdatert: 26. mai 2016

 

Bli med til OTC i Houston 4. til 10. mai 2013

Business Region Bergen, HOG Energi, NCE Subsea og Bergen Næringsråd har igjen gleden av å invitere til felles delegasjonsreise til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston. Vær med til verdens største messe innen energi-feltet i mai!

Klikk her for påmelding! Frist for påmelding er 22. februar. Førstemann til møllen!

Det er syvende året Bergensregionen er representert på verdens største oljemesse. OTC er en av verdens viktigste møteplasser for å oppdatere seg på utviklingen innen olje, gass og ny energi internasjonalt. Det er derfor viktig at vi her markerer den betydelige rollen våre lokale leverandørbedrifter har i denne næringen verden over.

Delegasjonsreisen til Houston har vokst fra å bestå av et knippe bedrifter og offentlige aktører til 2012-delegasjonen med bortimot 60 deltakere.

Under delegasjonsreisen arrangeres det bedriftsbesøk, business-to-business-møter, seminarer og besøk på messen. I tillegg er det flere sosiale arrangementer som gir gode muligheter for viktig team building mellom næringen, FoU-miljø og det offentlige, som igjen kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter.

Vårt mål er at små og mellomstore bedrifter innenfor olje, gass og ny energi skal få en god introduksjon til nye markedsmuligheter.

Programmet er tentativt og vil bli oppdatert fortløpende.

Ta kontakt direkte med vår reiseoperatør HRG ved Terttu Ruud: terttu.ruud@hrgworldwide.com / 23353674 eller med Ingrid Jæger: ingrid@brb.no / 91815904 dersom du har spørsmål.

Frist for påmelding er 22. februar. Førstemann til møllen!

Vi ser frem til å møte deg og din bedrift på Offshore Technology Conference i Houston!