"Hordaland skal være en ledende energiregion i Europa"


 Til Forsiden      Om HOG Energi      Arkiv      Rapporter      Prosjekter      Medlemmer      Aktivitet      Lenker        In English 
Til Forsiden

 

Om HOG Energi

 Sist oppdatert: 26. mai 2016

 

Delegasjonsreise til OTC Houston 28. april - 3. mai

Business Region Bergen, i samarbeid med HOG Energi og NCE Subsea har igjen gleden av å invitere til felles delegasjonsreise til Offshore Technology Conference (OTC) i Houston. Bli med til verdens største messe innen energi-feltet den første uken i mai!

Obs! Frist for påmelding er 11. februar. Det er mulig å melde seg på senere også, men da kan vi ikke lenger garantere plass på fly og hotell.

Klikk her for påmelding

Det er sjette året Bergensregionen er representert på verdens største oljemesse. OTC er en av verdens viktigste møteplasser for å oppdatere seg på utviklingen innen olje, gass og ny energi internasjonalt. Det er derfor viktig at vi her markerer den betydelige rollen våre lokale leverandørbedrifter har i denne næringen verden over.

Delegasjonsreisen til Houston har vokst fra å bestå av et knippe bedrifter og offentlige aktører til 2011-delegasjonen med over 50 deltakere.

Under delegasjonsreisen arrangeres det bedriftsbesøk, business-to-business-møter, seminarer og besøk på messen. I tillegg er det flere sosiale arrangementer som gir gode muligheter for viktig teambuilding mellom næringen, FoU-miljø og det offentlige, som igjen kan gi grunnlag for nye viktige internasjonale kontakter.

Her finner du fullstendig program for delegasjonsreisen.

Vårt mål er at små og mellomstore bedrifter innenfor olje, gass og ny energi skal få en god introduksjon til nye markedsmuligheter.

Ta kontakt direkte med vår reiseoperatør HRG ved Terttu Ruud: terttu.ruud@hrgworldwide.com / 23353674 eller med Ingrid Jæger: ingrid@brb.no / 91815904 dersom du har spørsmål.