"Hordaland skal være en ledende energiregion i Europa"


 Til Forsiden      Om HOG Energi      Arkiv      Rapporter      Prosjekter      Medlemmer      Aktivitet      Lenker        In English 
Til Forsiden

 

Om HOG Energi

 Sist oppdatert: 26. mai 2016

 

Kundearrangement på Statsraad Lehmkuhl under ONS i Stavanger

I samarbeid med Business Region Bergen og Bergen Næringsråd gjentar vi suksessen og inviterer til nettverksbygging for deg og dine kunder under ONS i Stavanger på Statsraad Lehmkuhl 26. august 2014, kl 19:00. Bestill billetter her!

Du inviterer med deg dine kunder og samarbeidspartnere - vi sørger for innbydende sjømatbuffé, svalende drikke, og musikalsk underholdning som gleder. Vi har også bestilt nydelig sensommervær og ser frem til å treffe deg og din bedrift denne kvelden på sjøen!

Dato: Tirsdag 26. august.
Tid: Registrering fra kl. 19.00, avgang presis kl. 19.30.Vi legger til kai igjen klokken 22.00, men det er mulig å fortsette den gode praten om bord til klokken 23.00.

Sted: Skagenkaien, sentralt i Stavanger.
Endring i kaiplass kan forekomme.
Du vil da få beskjed om dette.

Påmelding og pris:
Påmeldingen er bindende, og billettene faktureres ved påmelding. Billettene kan videreselges dersom dere ”brenner inne” med for mange.

Dette er et populært arrangement, derfor har vi sett oss nødt til å sette en øvre grense på 10 billetter per bedrift. Det er mulig å stå på venteliste for flere billetter.

Arrangementet er ”All inclusive” - kr 1390,- per billett.
Inkluderer rikholdig sjømatbuffé, aperitiff, øl og vin, kaffe og te.

Husk å oppgi korrekt informasjon for kvittering og reservering av plass på båten ved din påmelding.

Bestill billetter her!