"Hordaland skal være en ledende energiregion i Europa"


 Til Forsiden      Om HOG Energi      Arkiv      Rapporter      Prosjekter      Medlemmer      Aktivitet      Lenker        In English 
Til Forsiden

 

Om HOG Energi

 Sist oppdatert: 26. mai 2016

 

Bergensregionen - “Big in America”

Den største delegasjonen fra vår region til OTC i Houston noensinne, avsluttet sin reise 5. mai. HOG Energi var til stede med både styreleder og prosjektansvarlig.

Delegasjonen bestående av ca. 55 personer fra sentrale personer fra myndigheter, bedrifter og FoU, gjennomgikk et svært spennende program fullspekket med faglig innhold og nettverksmuligheter.

HOG Energi er medarrangør sammen med Business Region Bergen og NCE Subsea og er en unik mulighet for å opparbeide verdifull kunnskap om muligheter i USA samt utvikle relasjoner og erfaringer som kan resultere i enten markedsadgang eller markedsvekst, sier prosjektleder Nelson Rojas.

På programmet hadde vi tre seminarer med ulik faglig innhold; subsea, olje utslipp og CO2-håndtering. Videre fikk deltakerne i delegasjonen muligheten til å ta med forretningspartnere og samarbeidspartnere med til to svært vellykkede nettverksarrangementer, sier Rojas.

Noe av det jeg synes er meget spennende er at mange fra delegasjonen benyttet anledningen til å inngå ulike typer avtaler. Ikke bare kommersielle aktører har gjort det men også forsknings aktører med base i vår region. Dette er meget gledelig og vi ser frem til å få høre mer om hva resultatene av disse vil føre til, avslutter Rojas.